Informació a la xarxa

A la cerca de recursos a la xarxa

A Internet trobaràs pàgines i pàgines amb informacions relacionades amb el càncer de mama, però no totes ofereixen informació de qualitat sobre la malaltia, els tractaments, els efectes secundaris, etc..

Quan explorem els recursos que hi ha a la xarxa, cal tenir present que és important centrar-nos en les indicacions de l’equip mèdic que ens atén, i contrastar amb ells les informacions noves.

Et proposem algunes webs i, si en coneixes d’altres que t’han semblat interessants, fes-nos-les arribar.

EUROPA DONNA

Aquesta coalició Europea de Càncer de Mama és una organització independent sense ànim de lucre amb membres afiliats a grups de països de tota Europa.
La Coalició treballa per crear consciència sobre el càncer de mama i per donar suport a les accions per a la millora de l’educació i els tractaments pel càncer de mama, i per aconseguir major finançament per a la investigació.

FEFOC – càncer de mama

Fundació privada sense ànim de lucre, amb finalitat informativa sobre el càncer i per donar suport a la formació continuada dels professionals.
Té una web específica sobre càncer de mama.

Web pacientes

Projecte de la Fundació Biblioteca Josep Laporte per a la difusió i la investigació d’informació sobre els drets dels pacients, creant una plataforma per a la comunicació ipromoció de les activitats de les associacions de pacients a nivell nacional i internacional.

Cuidarse

Web amb consells per fer front als efectes derivats dels tractaments oncològics, amb recursos informatius pensats per servir de suport als pacients i familiars.