Serveis

Adreçats a les sòcies

A l’associació disposem d’alguns serveis específics encaminats a la millora del benestar físic i psicològic de les sòcies.

En la prestació d’aquests serveis hi col·laboren professionals que adapten la seva oferta a les necessitats de l’associació. 

 

Activitats

En forma de tallers i xerrades, tracten temàtiques específiques que són d’interès per les dones afectades, però que també aborden temàtiques d’interès per la població en general.

En funció del format i la temàtica aquestes activitats poden ser obertes a tothom o restringides a les sòcies.

 

Informació (obert a tothom)

Aquest apartat engloba les informacions generals relacionades amb la malaltia i els tractaments: documentació sobre la malaltia, els tractaments i els seus efectes (llibres, fulletons, informació a Internet …); pròtesis de mama: tipus diferents, punts de venda; sostenidors i roba de bany adaptats per pròtesis; accessoris pel cap, perruques, … 

 

 

ESTIRAMENTS

Métode Mèziéres

La cirurgia és molt útil en el tractament del càncer de mama, però sovint provoca afectacions físiques posteriors que cal cuidar per prevenir problemes secundaris a mastectomies i linfedectomies.
La tècnica Mèziéres treballa tot el cos, afavorint la correcció postural, l’adquisió d’hàbits saludables pel que fa a les postures del cos durant les acticitats quotidianes i en el nostre cas,… [ Llegir més ]

DANSA DEL VENTRE

Asctivitat setmanal

Cada dijous de 18:00 a 19:00 fem el taller de dansa del ventre.

APUNTA’T!, t’ho passaràs molt bé

ACOLLIDA I SUPORT

Setmanalment

Cada dimecres l’associació està oberta al públic i podeu trobar-hi les voluntàries que us acolliran i intentaran donar-vos la informació o el suport que necessiteu.

SUPORT PSICOLOGIC

Consultes individuals

Hi ha moments en què necessitem el suport professional per entendre com ens sentim i perquè. En aquests moments pot ser de molta ajutda accedir a una consulta psicològica que ens ajudi a esbrinar què passa i ens posi en el camí de cercar estratègies per sortir-se’n.

MASSATGE LIMFÀTIC

Sessions individuals

Després d’una lifedectomia no és estrany que en algun moment o altre aparegui el temut linfedema al braç afectat per la cirurgia.
Tant pel que fa a la prevenció com al tractament del limfedema és vital poder accedir sense demora a fisioterapèutes professionals especialitzats en drenatge limfàtic que ens aconsellaran i ens tractaran amb tècniques específiques.