Serveis

Adreçats a les sòcies

A l’associació disposem d’alguns serveis específics encaminats a la millora del benestar físic i psicològic de les sòcies.

En la prestació d’aquests serveis hi col·laboren professionals que adapten la seva oferta a les necessitats de l’associació. 

 

Activitats

En forma de tallers i xerrades, tracten temàtiques específiques que són d’interès per les dones afectades, però que també aborden temàtiques d’interès per la població en general.

En funció del format i la temàtica aquestes activitats poden ser obertes a tothom o restringides a les sòcies.

 

Informació (obert a tothom)

Aquest apartat engloba les informacions generals relacionades amb la malaltia i els tractaments: documentació sobre la malaltia, els tractaments i els seus efectes (llibres, fulletons, informació a Internet …); pròtesis de mama: tipus diferents, punts de venda; sostenidors i roba de bany adaptats per pròtesis; accessoris pel cap, perruques, … 

 

 

DANSA DEL VENTRE

Asctivitat setmanal

Cada dijous de 18:00 a 19:00 fem el taller de dansa del ventre.

APUNTA’T!, t’ho passaràs molt bé

ESTIRAMENTS

Métode Mèziéres

La cirurgia és molt útil en el tractament del càncer de mama, però sovint provoca afectacions físiques posteriors que cal cuidar per prevenir problemes secundaris a mastectomies i linfedectomies.
La tècnica Mèziéres treballa tot el cos, afavorint la correcció postural, l’adquisió d’hàbits saludables pel que fa a les postures del cos durant les acticitats quotidianes i en el nostre cas,… [ Llegir més ]

ACOLLIDA I SUPORT

Setmanalment

Cada dimecres l’associació està oberta al públic i podeu trobar-hi les voluntàries que us acolliran i intentaran donar-vos la informació o el suport que necessiteu.

SUPORT PSICOLOGIC

Consultes individuals

Hi ha moments en què necessitem el suport professional per entendre com ens sentim i perquè. En aquests moments pot ser de molta ajutda accedir a una consulta psicològica que ens ajudi a esbrinar què passa i ens posi en el camí de cercar estratègies per sortir-se’n.

MASSATGE LIMFÀTIC

Sessions individuals

Després d’una lifedectomia no és estrany que en algun moment o altre aparegui el temut linfedema al braç afectat per la cirurgia.
Tant pel que fa a la prevenció com al tractament del limfedema és vital poder accedir sense demora a fisioterapèutes professionals especialitzats en drenatge limfàtic que ens aconsellaran i ens tractaran amb tècniques específiques.