Volem que sàpigues …

QUE NO ESTÀS SOLA

Si estàs passant per l'experiència ...

 

Si estàs passant per l’experiència de patir un càncer de mama, has de saber que no estàs sola, que som moltes les dones afectades i que, tot i que la incidència de casos va en augment, la mortalitat per aquesta malaltia està disminuint de forma significativa.

Cada una de nosaltres té necessitats diferents, el que per algunes és positiu pot ser que no tingui cap efecte per altres.

Algunes de nosaltres hem preferit no compartir aquesta experiència i viure-la en la intimitat de la família; altres hem sentit la necessitat d’explicar el que ens passa i buscar el recolzament d’altres dones que hagin passat situacions similars.

En qualsevol cas, el que és realment important és que siguis sincera amb tu mateixa, amb el que sents, el que et fa sentir bé i el que no, i des d’aquesta sinceritat avancis en el reconeixement de què necessites per tirar endavant.

Des del moment del primer diagnòstic fins a la finalització del tractament es va passant per fases diferents i les necessitats que percebem també van canviant durant aquest procés.

QUE POTS VENIR QUAN VULGUIS

En qualsevol moment del procésSi en algun moment ho necessites, a Marinada pots compartir aquest procés amb altres dones que han passat experiències similars, ja estiguis a l’inici del procés, durant el tractament o encara que ja hagis recuperat el teu ritme habitual.

El període de recuperació a vegades ens fa la guitza més enllà del que ens agradaria reconèixer. Amb pressa per “normalitzar” la nostra vida, com si res no hagués passat, en ocasions passem aquesta etapa sense donar-nos prou temps per recuperar-nos física, psicològica i emocionalment.

Per això, t’oferim acompanyament i suport en qualsevol moment que ho necessitis.